Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
meddelande från coach-anden


vad skall det vara bra för

går korridoren fram
tittar bakåt
blickar inåt
rummen

ansikten framför skärmar
ögon trötta söker
nätets flimmer

går korridoren fram
tittar bakåt
blickar inåt

möter dig sprattlande
i nätet hinner

byta dessa ord mot tystnaden

trångt har det blivit
när vi följer upp rörelserna
skakar händer
som åldrande löften

medan fingrarna söker
på displayen
går jag korridoren fram
viker av
räcker ut tungan
så långt det går
tränar grimaserna
nya ljud ur strupen
mäter framgången
bär korrekt portföljen
uppför trapporna

lägger fram tystnaden

lyssnar






Fri vers (Fri form) av Thomas Ryberg
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-19 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Ryberg