Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

själslig gemenskap
varar alltid
bara tillfälligt

hur mycket vi än vill
att den ska vara
för evigt

där finns bara mörker




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-19 11:05



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Bra får mig att skriva något om
kroppslig kontakt för alltid
kletig och mörk kärlek
2011-12-19

  Ingela Svenson VIP
dystertopi; men jo, så är det förstås!
2011-12-19

  Mow Dean VIP
Mörker - är ett språkets vackraste ord.

Tack för fina rader.
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson