Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar vågorna.


Vågorna,
genom kroppen

vågar stranden
tills de ebbar ut

dör mot klippan
eller börjar om,
rullar mjukt

rullar höfter,
något snabbare
möter dig

omsluten av
världshaven

djupet
och ytan

ytan
och djupet

tills vi ebbar ut
eller börjar om




Fri vers av Tina-sol
Läst 154 gånger
Publicerad 2011-12-19 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol