Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thoughts

Sickly feelings
Eldritch thoughts
Running rampant
Through my troubled mind
Love unending
Why can’t it be?
Fleeting moments
Passing by
Gone forever
In the streams of time




Fri vers av alexander//redrose
Läst 175 gånger
Publicerad 2011-12-19 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alexander//redrose