Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tavlan som här illustrerar en bild är ett sådant där grafiskt snuskblad som spreds via löpelden och kopierings-apparaten när den kom... oj där blev det också snuskigt beskrivet. Nej, låt oss nu alla sära på benen, förlåt begreppen och tänka vackert.


Hardcore - porno-grafisk text - fotingskt





På muséet hänger
det en tavla
vilken föreställer schweizerost

inte bara ett
eller två hål
i den osten

heller, för där
ser var nyfiken
besökare på jakt

efter en upphetsande
upplevelse inte blott
en tavla föreställandes

ost, rån, ostron
vilket är som
upphetsande i sig.

Utan fastmer ett
som helt galleri
med ost på

ost och hål
på hål i
denna som sal.




(Om bilden, i en bad dräkt bör det vara hål, annars det svårt kan vara att komma i den, liksom det för herrarna utan hål skulle vara knepigt att komma sviden*. * Sviden, inte schweden, är detschamba schom koschtym.)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-20 13:03



Bookmark and Share


  cilax VIP
fint diktat, fy'n dikt
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP