Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cayma är en statsdel i Arequipa (Peru) där jag befinner mig just nu. Snart kommer de fler mästerverk. Jag lovar ...


Vid frukostbordet i Cayma

Tittar i kaffekoppen
Dricker

Tittar mot salladen och
brödet under frukosten

Svärfar säger till mig.
- Ät lite lök det brukar hjälpa
till med inspirationen för poeter

Jag svarar:
- För mig räcker det med att se
den vackra "statyn" av Don Quijote
i hörnet av rummet för att inspirationen
ska födas.




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-20 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP