Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titta runt omkring dig, det finns inspiration överallt. Hittar man ingen inspiration kan man skriva om det


Poesin finns där du befinner dig

I toppen av en arkitektritat hus
Med fönstret mot innergården
Skapas just nu poesi

Bara genom att tänka att
oavsett var jag befinner mig:

Nacka
Örnsköldsvik
Torrevieja
Arequipa

blir man inspirerad att skriva
När man var yngre kunde man
bara vara kreativ i sitt skapande
när livet var lite i moll

Det man inte visste var att poesi
är en symfoni som behöver dur och
moll för att kunna bli ett verk,
till och med ett mästerverk




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 17:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gräv där du står, med andra ord.
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP