Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erfarenheterna stärker individen

Starkt lodrätt rakt upp
Ett slag

Starkt vågrätt ligger du ner
Du reser dig upp

Plötsligt blir du starkare
och starkare

Man blir inte starkare av att
aldrig falla,

Men man blir starkare efter varje fall




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-20 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP