Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår dikt

Snön jagas bort av ljumma vindar
Blåsippor vaknar vid hagens grindar
Krokusen kommer upp i rabatten
I bäcken hörs porlande vatten
Runt hörnet väntar snödroppen
I linda syns den späda knoppen




Fri vers av Marianne Blom
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-21 09:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint
2012-12-18

  Roger L Svensson
Fint.
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Blom
Marianne Blom

Senast publicerade
ADHD
Vår dikt
Sorgens dikt
* Se alla