Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ADHD

"Du är alltid så glad och positiv"
Tänk om de visste att det är mitt skydd
Skydd mot den sorg som finns inom mig
Varför är allt så fruktansvärt svårt?
Människor pratar så många ord
Jag ser att de rör på sin mun en stund
Oh nej, jag har gjort det igen
Glömt att lyssna. ..
Jag är inte smart men ej heller dum
Tankarna rusar alltjämt lika snabbt
Vad ska jag svara vad har det sagts?
Tårarna bränner men det, är det bara jag som känner




Fri vers av Marianne Blom
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-18 00:40



Bookmark and Share


  Marianne Blom
Tack Ylva!
2014-12-06

  Ylvak VIP
Du beskriver så tydligt hur det känns. Jag har läst denna många gånger nu och den berör.
2013-06-02

    ej medlem längre
berörande..
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Blom
Marianne Blom

Senast publicerade
ADHD
Vår dikt
Sorgens dikt
* Se alla