Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plånbok

Om man har näsan i vädret
och hjärtat på
fel plats

Då hjälper det
inte med en tung plånbok




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-01-18 20:24



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
väldigt sant ! bra :)
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan