Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupast


Den längsta natten
stundar efter skymning vid tre
sen tilltar ljuset




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-21 15:11



Bookmark and Share


  Söderman
Det finns alltid en vändpunkt
på gott och ont
mest på gott...
Tack!
2012-02-27

    ej medlem längre
En haiku med ljust budskap!
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP