Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta kärlek ?

När det handlar om äkta kärlek finns
det en sak som är grundstenen till det hela

Det handlar om kärleken till personen inte könet

Även om jag själv aldrig har varit kär i
en person av mitt eget kön

Vet jag trots det,
att det handlar om personen inte könet

Det viktiga är att man som individ är lycklig




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-21 17:56



Bookmark and Share


    lory
precis ,man blir kär i personen inte könet

bravo
2011-12-26

  lodjuret/seglare VIP
Finns det oäkta kärlek, eller menar du möjligen äkta kärlek som en sorts motsats till 'spelad' eller 'låtsad' kärlek?
2011-12-24

  Piraya
så sant så sant!
2011-12-21

  Ninananonia VIP
Sanna ord :)
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP