Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stafettpinnen mottagen och vidarebefodrad....


Därför skriver jag

jag skriver för att förstå min katt
dess underjordiska liv
i Roms katakomber

för att förstå fasförskjutningen
skönheten
i det elektriska fältet

för att känna molnet
den klarblåa himmelen
blixten som spinner
Tors hammare

i ett nu
som aldrig slutar
att existera




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-21 18:20



Bookmark and Share


  Anya VIP
En helteckande text med stort innehåll. Gillar motiven.
2011-12-21

  Tomas Söderlund
Tycker också särskilt mycket om kattstrofen.
2011-12-21

  Ingela Svenson VIP
åå den var riktigt bra! Gilalr särskilt intentionen att förstå katten!
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson