Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sådan lång natt väntar nu


Mot våren igen....

vintersolstånd

vinkar av höstmörker

återvändartid

111221




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 196 gånger
Publicerad 2011-12-21 21:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skönt!
Och snart är jultramset över.
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

sajo