Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala med varandra



Tala med varandra
Möt varandra på riktigt

Mörkret är så kallt
Kärleken är så varm

Se varandra som en
del av den sköna naturen

 

Säj ja till det heliga livet
& rör vid varandra med ljus

Jag talar till dej om det
innerliga helande samtalet.

 

 






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-22 13:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Om i ödslig skog ångest dig betog, kunde ett flyktigt möte vara befrielse nog"
Hjalmar Gullberg 1898-1961



Om i ödslig skog ångest dig betog...

En annan typ av ångest

där vi kan hjälpa varandra

medmänniskor på vandring


"Byta ett ord eller två

gjorde det lätt att gå.

Alla människors möte

borde vara så."


Hur glad blir man inte

då detta fungerar

också något

som vi alla

kan bli bättre på//Bibbi
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP