Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma du


Ett nytt ansikte
varje gång vi möts

men samma du

En ny röst
varje gång vi hörs

men samma du

En ny dag
i morgon




Fri vers av Tina-sol
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-22 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol