Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stopplikt.


Kan inte röra mig.

Kan inte hantera.

Nagellacket har inte torkat
när jag vill smeka
riva
säga
viska
erkänna
och ljuga.

Kan inte hantera.

Kan inte röra dig.




Fri vers av Tina-sol
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-25 19:07



Bookmark and Share


  Vildkärlek
fin
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol