Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner springskorna igen.


Känner springskorna igen.

Trots att jag aldrig tränar
så vet jag precis hur det känns
att knyta snörena
riktigt hårt
och strypa luften.

Känner springskorna igen.

Låter inte svetten tränga fram
eller eftersvettas i förväg.
Stretchar innan allt.

Lägger din hand på min träningsvärk
men aldrig på den verkliga ångesten.

Orkar inte prestera
bara berätta om loppet.
Det som aldrig blev,
kunde varit vackert
enligt kartan.

Känner springskorna igen.

Lättare att spela martyr.





Fri vers av Tina-sol
Läst 150 gånger
Publicerad 2011-12-25 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol