Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite bubbel i glaset

Det bubblar i glaset
Sedan bubblar det i magen

Tänk på att snart bubblar
livet igen

Dalarna måste finnas för att
du ska känna dig bra

Nästan som en akitekurs,
går ner ibland för att sedan
gå starkt uppåt igen




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-26 15:50



Bookmark and Share


    lory
bra o hoppfull
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP