Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinddriven

När vind griper lågmäld tall
när ansatsen smeker sig
förbi krumma grenar
och en krokig besökare
kastar sig i skydd.

När vinden tar tag i jackan,
när stegen känns oändliga
över kullersten och stock
är vindens närvaro
min nästa känsla.

Stegen är många
och vinden en sann utmaning.
Önskan något som stunden äter
och yvig, vindgripen
gömmer jag rädslan,

väntar.




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-26 22:00



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
bra! och vinden...
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt