Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan tunneln.


Många dagar
pratade jag med ekot
i tunneln

men nu är jag trött
på min egen röst,
på min egen envishet.

Jag vill prata med dig.




Fri vers av Tina-sol
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-27 00:28



Bookmark and Share


  Johnny D
Fin liten text! Känner igen mig, även om vi kanske inte tänker på samma sak :P
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol