Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad


Blommorna på bordsduken
har störtat
eller långsamt landat
vid sidan om vasen.

Snart är jag ensam här.

Försöker hålla färgen,
dofterna levande
genom tanken

men det blir svårare
för varje dag.




Fri vers av Tina-sol
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-27 18:38



Bookmark and Share


  Kalle.O
Snyggt!
2011-12-27

    ej medlem längre
Första stycket är fenomenalt! Dikten i sin helhet behandlar ensamhet på ett mycket finstämt sätt. Bra gjort!
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol