Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillstånd

 

nu kurrar katten
alltid lycklig oavsett
årstidens färger




Bunden vers (Haiku) av SagaArt VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-28 10:00



Bookmark and Share


  tom boreland
en riktig lyckträff
2011-12-28

    Rolf Zandén
Mycket bra, önskar man kunde bli påverkad av katten.
2011-12-28

    lory
helt underbart..god fortsättning....
kramar
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP