Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Red Baron the cat


Dagens aforism 2011 12 28





Jag har läst och kan min historia
årtalen var författade på mitt språk




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-28 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP