Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet?

 

 

Frihet

 

Vad är det egentligen

Jag har verkligen försökt

Det har  jag

 

Men över allt

Ser jag bara hinder

Jag testar

Känner

Lyssnar mig fram

Testar!

*Snap*

Fast i ännu en snara

 

Samhället kväver mig

Med lagar

Något som kallas moral

 

Livet kväver mig

Ställer krav

Förbjuder

 

Kärlek

Nej tack

 

Stillhet

Lugn

I min stålbur

 




Fri vers av Bubbth
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-28 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bubbth
Bubbth