Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ondska

Hjälp

Jag behöver hjälp, jag krossade ett hjärte

Det föll.
Till marken

Ondsakn höll mig i sitt grepp och jag visste inte vägen ut.

Jag krampade, stampade och slet sönder honom bit efter bit.

Jag föll.
Till marken

DUNS

Jag vänder mig om där ligger han i en hög. Ett skrik en tår.
Han bönar och ber mig att komma tillbaka, jag gick.

Han reser sig upp, vänder helt om och går.

Jag sprninger i fatt honom. ger honom en kyss och säger förlåt.
Han tar mitt hjärta och går sin väg.

Han föll.
Till marken.





Fri vers av Challe Balle
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-01-19 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Challe Balle
Challe Balle