Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen slutade hon att vänta.

Hon minns hur hon satt och väntade på honom.
De där helgerna när han åkte till Öland
för att hälsa på sin före detta.

Hon undrade om de fortfarande låg med varandra,
men frågade aldrig
och lät honom åka.

Sen gjorde han slut
och skaffade en ny flickvän
men fortsatte att hälsa på henne.

De låg med varandra




Fri vers av Tina-sol
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-29 16:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då är det nog läge att sätta ned de högklackade i jordgolvet och bromsa hejvilt.
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol