Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

märkligt



märkligt

att det finns

så få

människor

som kan

genomskåda

påklistrad

empati



eller

handlar det om

att man vill vara blind

bland dom blinda


















Fri vers av migella
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-29 01:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tåls att tänka på.

det kan vara svårt att se falsk empati, då de själva brister i empatiska förmågor att se den andres känslor?
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

migella