Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland



Vi kan säga så här


Jag tror inte längre på kärleken


Och svallande känslor


Inte heller på längtande blickar


människans godhet


Men ibland


En lite stund


Är det skönt att drömma sig bort







Fri vers av migella
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-05 18:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du behöver inte tro på det, bara genomleva det:)
2012-07-18

  Larz Gustafsson VIP
Om människan vore god skulle världen inte se ut som den gör.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

migella