Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag drömde en natt att jag gick på restaurang. Medan jag satt vid bordet o väntade på att maten jag betällt skulle komma in, brakade stolen under mig. Då kom det fram fyra grabbar som sågade av benen på bordet så det passade i höjd.


Allting är relativt, enkelt.








Om du somnat framför teven och vaknar först när programmet är slut kan du kanske fortfarande ha möjligheten att uppleva 'myrornas krig'.
Höra kriget, om bara ljudet är på.
Har du ingen teve kan du nöja dig med en brustablett i ett glas med vatten.
Håll det blott lyft mot örat och lyssna på 'myrornas krig'.
Ibland är livet relativt enkelt.
Relativt kanske, men enkelt?
Det beror förstås på hur du lyssnar. Liksom vilken sorts glasögon du har på dig då du ser ut i verkligheten.
Vilken sorts skor du bär, om du bär dem på fötterna eller om du har dem i handen likt ett barfota barn.
Där du går din väg fram på livets strandpromenad.
Kanske bär din färd över våt sand där foten gräver sin grav som vågen sedan sköljer över och suddar ut...?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-30 12:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag tycker den här var ganska dålig, faktiskt.
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP