Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett löst hjärta är bättre än ett amalgamfyllt.

Hjärta är löst,
vickar fram och tillbaka.

Det gör lite ont
är ganska enerverande
men att låta bli att peta
är en omöjlighet.

Kanske en bit björntråd,
att sno runt hjärtat
och binda andra änden i ett dörrhandtag.

Sen vänta där och se
om någon befriare anländer.




Fri vers av Tina-sol
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-30 14:39



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
oooh..iiih aj...aj......huu usch aj..
2011-12-30

    ej medlem längre
Här kan man snacka om svart konst ;) Du har så vrickade och intressanta tankar att man har lust att krypa in i din hjärna och rumstera hehe
Du är även sanslöst duktig på att hitta härliga rubriker!
2011-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Han anlände till jorden för cirka 2000 år sedan och sitter nu på Sin tron i himlen. Han bor också i de hjärtan där Han släpps in.
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol