Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min första... den suger nog ;D


svårt med kärlek..

Jag såg dig där,

du stod där och pratade.

Du vände dig om,

såg min skepnad.

Som om det inte fanns ett slut,

så stod jag där och tittade.

Du såg på mig,

log och gick mot mig.

Dina ögon såg på mina,

medans jag gick mot dig.

Gick fram och tog din hand,

viskade i ditt öra;

Jag älskar dig, och kommer alltid att göra!

du såg på mig, rakt igenom mig som om jag inte fanns.

Du gick tillbaks och vände dig om,

- äsh, hon ville bara snacka




Övriga genrer av mizz_love
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-01-19 17:14



Bookmark and Share


    susi
åhh den var bra
2007-01-28

    rune
ååå det har du ju inte gjort... för den delen glodde han på dejj
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

mizz_love