Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en önskan

jag önskar att du vore här.
jag önskar dig hit till mig.
en ända önskan, en önskan av kärlek.
jag saknar dig, min älskade.

Jag önskar att du vore här.




Fri vers av mizz_love
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-01-26 20:43



Bookmark and Share


    rune
ååå så gullig du är mot max :)))
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

mizz_love