Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du förstår inte

känner mig besviken när du försöker.
när du berättar att du förstår.
du kan helt enkelt inte förstå!
varför försöker du ens?
ingen kan förstå.
bara jag i min ensamhet.




Fri vers av mizz_love
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-01-26 19:54



Bookmark and Share


    rune
den var superbra ju du är som gjord att vara poet:P heheh jag har gjort jossa förkyyyld hahahahah:D
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

mizz_love