Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför finns jag?

jag vet inte varför, men frågan finns där alltid.
varför finns jag?
finns det en mening med livet,
att dö?
att leva?
att plågas?
vi kommer aldrig få svaret.
aldrig.




Fri vers av mizz_love
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-12-29 20:55



Bookmark and Share


    rune
cool man jag fattar precis.. älskar dig <3
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

mizz_love