Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikedom…

Den största glädjen idag
är att jag är rik.

Jag har ensamrätten till,
och äger mig själv,
styr mina tankar
och ger av överflöd
när tid och plats
blir ett.

Idag
har jag ett överflöd
av mig själv,
i mig själv
och för lite tid.

Jag saknar…

Men inuti är jag rik.




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-30 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt