Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt för att du aldrig fick några russin från kakan.


Om mitt liv fick passera revy,
här och nu
så skulle jag vilja uppleva dig igen.

Utan tårar,
utan rädsla
och med omslutande lust.

Det är inte det
att jag vill ändra några förlopp.
Vi har viftat farväl
med tårdränkta näsdukar.

Men kanske att jag hade kunnat ge dig,
vad du faktiskt förtjänade.




Fri vers av Tina-sol
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-30 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så perfekt som en friversdikt kan vara! Texten flyter på som en porlande bäck, upplägget kan inte bli bättre än så här och innehållet med härliga metaforer helt enkelt toppen!
Blir en ny favorit här!
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol