Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ändå


mitt i allt detta
står jag ändå
i allt detta kaotiska
och undergångsbebådande
i ett klimat där jorden uppvärmts
av nedkyld omsorg
i ett samhälle där jag i maktlöshet och med vredgad blick
ser en tredjedel falla
står jag ändå
oförstående
till bredden fylld av oförsonlig nåd
och med ett okuvat hjärta som alltjämt slår




Fri vers av Gaia Paradisos
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-31 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gaia Paradisos