Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu


när nu orden tystnat, när nu tittandet
upphört, när nu stegen avstannat
kan jag återigen höra rösterna stiga
ur det stelnade, kan min grumlade
syn återigen klarna, kan jag
återigen
påbörja resan




Fri vers av Gaia Paradisos
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-01 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gaia Paradisos