Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En instruktionslista för ett lyckligt liv.


Hon försöker alltid att skriva enkelt och tydligt.
Det brukar bli bäst då. Som instruktionerna för hur han
ska smeka hennes nakna kropp. Inget svårtolkat. Inget sublimt.
Och ändå ser hon honom framför sig i affären, fundersamt kliandes i håret,
lätt höjda ögonbryn, frågandes den blonda expediten om råd kring limporna.
Hon tror att han famlar sig fram mellan hyllorna, som att han aldrig varit där förut, trots att de haft samma närbutik i femton år.

När han kommer hem så ska han få en "att göra-lista". Bilen ska tvättas, glödlampor måste bytas och handfatet poleras.


* Mellanmjölk (Glöm inte att se bäst-före-datum)

* Skogaholmslimpa (Glöm inte att se bakdag)

* Apelsinjuice (Märket ska vara Bravo. Glöm inte rabattkupongen. Den ligger i plånboken).

* Sylt (Du kan välja sort, men inte hallon, jordgubb eller blåbär).

* Näring för själen.




Fri vers av Tina-sol
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-31 12:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
66 böcker.
1 Mosebok - Uppenbarelseboken.
De bästa instruktionerna finns där.
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol