Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära dagbok...




mitt krig är inte ditt krig



förresten kan du säga att du älskar mig nu.

och sedan kan du förkasta det.

och hitta en mening i det.




Fri vers av imaginär
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-31 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

imaginär