Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sir väs




fotograferar du mig nu?


undrar hur jag ser ut.

kan du läsa mina tankar också
eller är det också en överslagshandling?

mina egna upplevelser kan du
ju ignorera.




Fri vers av imaginär
Läst 136 gånger
Publicerad 2011-12-31 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

imaginär