Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi förlänger livet

Inga skottsalvor
biter på
våra skrattsalvor
krutet läggs på rätt sak
och humorn håller högt i tak

Vem vill skada
när man kan förlänga
livet
istället ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 193 gånger
Publicerad 2006-01-19 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan