Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

111105 - 'Varning för energitjuvar'

se inte så olycklig ut
le, min vän, le
förpesta inte omgivningen med denna sura min
kan du inte känna glädje?
spela då för allas våran skull
tvinga ingen till oro genom ditt bristande humör
du vet, inga energitjuvar är tillåtna




Fri vers av amanda.
Läst 376 gånger
Publicerad 2012-01-02 01:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I så fall väljer jag att vara energitjuv.
Ett nytt modeuttryck för övrigt.

Får jag inte vara mig själv i flocken lämnar jag den och är ensam. Sådan är jag. Jag är ingen papegoja, inget eko, ingen clown eller marionett.
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

amanda.
amanda.