Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tävlingspsyke


Om du hela tiden går runt
och oroar dig för att du ska förlora
då kan du heller aldrig vinna.

Det finns människor som oroar sig
i ett helt liv.




Fri vers av Tina-sol
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-02 10:42



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Visst är det så vart kommer man om man går och oroar sig.
2012-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Sant.
Jag vägrar tävla.
Det är ett bra sätt att slippa problematiken.
Att jag hatar tävlingar behöver jag väl knappast påoeka.
2012-01-02

  zallander
Vad gör man åt sin oro
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol