Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvvägs


Hon vill dra sina fingrar
från fästet av hans hår
låta dem resa
låta dem färdas

panna. ögonbryn.
ögonlock.

stanna till och smaka på de där ögonfransarna
innan fingrarna får fortsätta.

näsa. skäggstubb. läppar.
men inte dröja kvar där nu,
då stannar hon i evighet.

haka. hals. nyckelben.
den varma bröstkorgen
som hon vill öppna upp.

mage. navel. ljumskar.
Det är hit och inte längre
som hon vill dra sina fingrar idag.

Halvvägs.

Det är här hon stannar
eller smeker vidare.

I ett sedan kan hon börja sin resa från tårna
och vandra uppåt med samma målsättning.

Söka alla livets historier.
Där de bara är
-halvvägs




Fri vers av Tina-sol
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-02 11:47



Bookmark and Share


  wildrose
Gillar :)
2012-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Handlar det om att "förfina neverna", som Rasputin uttryckte det?
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol