Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN för alla nödställda




Gud, kom och hjälp alla som är i nöd.

Kom med Ditt kärleks ljus till alla ensamma och olyckliga.

Lys upp alla sjukas hjärtan och själar med Din gränslösa empati.

Kom till dom som inte finner någon mening med sina liv,

och som vandrar i mörker utan synbart slut.

Där hopplöshet råder, kom och trösta och ge hopp.

Där kylig ensamhet råder, visa oss på den äkta gemenskapen.

Där krig råder, visa oss på försoningens mirakel

Hjälp alla människor som är nödställda och förtvivlade

Må vi med Din kärlek, skapa en godare värld, där vi

kan lösa problemen och konflikterna, också inom oss själva.

Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-02 16:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Varm bön som jag tycker om...
2012-01-02

    ej medlem längre
Varmt och alldeles underbart!
2012-01-02

    lory
bravo bravo bravo
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP