Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finner knappt dom tre bokstäverna

Jag hade
aldrig trott
att orden kunde
skära genom asfalt
för att sedan
komma upp igen
som en blomma

Jag hade
aldrig trott
att metaforer
skulle slå undan mina fötter
och spärra upp
mina ögonlock

Jag hade
aldrig trott
att träd kunde
vara människor
och att människor
kunde vara ett
fallande löv

Nu tror jag
nu vet jag
nu vill jag
aldrig
sluta






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-02 20:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilken tur att du nu vet!
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan