Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ögon/livets mening, (ÄR du VAKEN käre POET???!!!)




Var i HELVETE är KÄRLEKEN???!!!

KÄRLEKEN!!!

KÄRLEKEN!!!

KÄRLEKEN!!!

Se mina själfulla ögon, och famna mej med ömhet!

Jag klär mej i underliga kläder, går in i skivaffären

och DANSAR till UNDERBAR musik!!!!!

Jag skrattar när jag går på trottarerna fulla av

AVSTÄNGDA människor!!!

Jag ser ALLA i ögona och SKRIKER:

DET ÄR DAGS ATT VAKNA NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är dags att vi vaknar och återvinner det

förtrollade rike och LIVSGLÄDJE, som vi kände

och levde i som barn!!!!

Livets mening är GLÄDJE och KÄRLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

När ska världens helvete ha ett slut???!!!

Jag dansar fram på stadens torg, jag jublar över att

finnas till, jag ler och skrattar över min styrka,

och människor ser förvirrade ut, vågar inte möta

min blick. Jag träffar min älskade vän Frida, och vi

kramar varandra HÅRT och der varandra ömhetsbetygelser!!!!!

Vi ser varandra DJUPT i ögonen, och vi vet att vi är förenade

i SJÄLENS MYSTIK........................................ allting ligger öppet;

ALLA livets underbara MÖJLIGHETER, och vi låter oss inte

smittas av psykoserna, depressionerna, materialismen, hysterin,

ondskan............... för vi flyger fria i SANNINGENS dimension!!!!!!

Vi vet att världen är SJUK....... men vi vet också att allting är en

kärleksprocess, och att ljuset och kärleken är destinerat att

TA ÖVER.... för det ligger i dess NATUR, att TA ÖVER och dominera!!!!!!!!

(Fan vilken god öl jag dricker.... Åbro 5,7...... Gud vad BRA jag mår ikväll,

hur mår DU käre poet som läser detta??? LEVER du???

ÄLSKAR du ???!!! Är du VAKEN, eller SOVER du som alla de andra!!!???)

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-02 22:21



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Våga vara....
viktigt!
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP